e-nieuwsbrief SPD Lees online  |  Afmelden
e-SPD juni 2018
In deze e-mail
Pensioenfonds in 1 oogopslag
Onlangs kwam het jaarrapport van SPD uit. Het bestuur legt in dit rapport verantwoording af over 2017. In het rapport ziet u wat de inkomsten, uitgaven en ontwikkelingen in het afgelopen jaar waren. Ook staan de bezittingen en pensioen­verplichtingen er op een rij. Wilt u in 1 oogopslag de belangrijkste cijfers zien? Bekijk hier ons verkort jaarrapport in beeld.

Download jaarrapport 2017 (741kb, .pdf) >
Hoe staat het fonds er voor?
Onze financiële situatie is weer iets verbeterd. De beleidsdekkingsgraad steeg van 106% eind april 2018 naar 106,1% eind mei 2018. Dit is boven de ondergrens van 104,1%. Een pensioenfonds mag daar niet lang onder zitten. SPD is nu uit de gevarenzone voor verlagen van de pensioenen. Wilt u meer weten over het herstel van onze financiële situatie?

Lees meer >
Hoezo verplicht?
Wist u dat we elke dag gemiddeld 1.000 keuzes maken? En dat we met zoveel vrije keuze soms geen keuzes meer kunnen maken? Als dierenarts doet u automatisch mee aan ons pensioenfonds. Uw pensioen hoeft u dus niet zelf te regelen. En dat heeft zo z’n voordelen. 

Kijk maar hier in dit filmpje >
SMS als geheugensteuntje
Wilt u een sms-bericht ontvangen over belangrijke pensioenzaken? Abonneer u dan op onze sms-dienst. Geef hiervoor eenvoudig via Mijn Pensioen uw 06-nummer door op www.pensioenfondsdierenartsen.nl. Het kost niets. U krijgt dit ‘geheugensteuntje’ een paar keer per jaar. Verandert uw 06 nummer? Geef dit dan ook via Mijn Pensioen aan ons door. Een nieuw e-mailadres meldt u ook zelf via Mijn Pensioen.

Lees meer >