Kijk mee met onze voorzitter Lees online  |  Afmelden
E-FysioPensioen juli 2018
In deze e-mail
Jaarverslag SPF 
Onlangs kwam het jaarverslag van SPF uit. In deze video licht de voorzitter van ons pensioenfonds dit verslag toe. Het volledige jaarverslag en het verkorte jaarverslag kunt downloaden van onze website. In onze deelnemersraad, het adviesorgaan van ons pensioen­fonds, volgen 25 collega fysiotherapeuten de beslissingen van het bestuur over de pensioenen bij SPF. Op woensdag 19 september bespreekt de deelnemersraad het jaarverslag 2017. U bent van harte welkom om hier als toehoorder bij te zijn. Meld u aan via info@fysiopensioen.nl. U ontvangt dan van ons bericht over tijd en plaats van de vergadering.
Hoeveel pensioen heeft u opgebouwd?
U ziet dat op het pensioenoverzicht dat u van SPF kreeg. U kunt in Mijn pensioen uw persoonlijke pensioenoverzicht online bekijken. Heeft u pensioen opgebouwd bij andere pensioenfondsen? Kijk dan eens op Mijnpensioenoverzicht.nl. Daar vindt u uw AOW- en pensioenbedragen overzichtelijk bij elkaar. U logt daar in met uw DigiD.

Lees meer >
Wijzigt uw inkomen uit loondienst?
Dan kunt u dit online doorgeven via Mijn pensioen. Dit is niet verplicht. Het inkomen waar uw premie van 2018 op is gebaseerd ziet u in Mijn pensioen. Wijkt dit inkomen veel af van het inkomen dat u voor 2018 verwacht? Dan is het verstandig die wijziging nu al door te geven. De (voorlopige) maandelijkse premie voor de rest van het jaar passen we dan aan.

Lees meer >
Prijs voor SPF!
Ons pensioenfonds kreeg onlangs een prijs voor ‘Beste langetermijnbelegger’ van het jaar. Beleggingen van pensioenfondsen hebben een lange horizon. Daarom is deze prijs iets om trots op te zijn. De jury vond dat SPF de wijze waarop het de lange termijn visie van beleggen invult goed combineert met aandacht voor o.a. de milieu- en sociale kant van beleggingen.

Lees meer >