e-nieuwsbrief SPD Lees online  |  Afmelden
e‑SPD maart 2019
In deze e‑mail
Wat zijn uw wensen voor ons pensioen?
We willen onze pensioen­regeling met u tegen het licht houden. Daarvoor nodigen de besturen van SPD en DPD u samen met collega dierenartsen uit voor een bijeenkomst op dinsdagavond 26 maart om 19.00 uur bij de KNMvD aan De Molen 77 in Houten. Het is immers onze eigen pensioen­regeling waar wij zelf invulling aan kunnen geven.

Komt u meepraten?

Naar aanmelden >
Het programma 26 maart
Uw pensioen, een doorlopende reis­verzekering? Hans Smit, voorzitter van SPD, gaat in op deze vraag. De verdere invulling van het programma is vooral aan u. Hoe ver wilt u gaan als het gaat over keuzevrijheid, individualisering en digitalisering? Past onze pensioenregeling bij uw persoonlijke situatie en bij de ontwikkeling van ons beroep? Wilt u misschien meer pensioen kunnen opbouwen bij SPD? Op 26 maart polsen we over deze en andere vragen graag uw mening.

Lees meer >
Uw belastingaangifte en SPD
Een van de voordelen van een verplicht gesteld pensioenfonds als SPD is dat u de volledige inleg in mindering kunt brengen op de belasting. Dat kan als u de pensioenpremie zelf betaalt. Op onze website leest u stap voor stap hoe u dit doet.

Lees meer >
Verhuist u digitaal?
Geef dan altijd uw gewijzigde emailadres door aan ons. Steeds meer informatie versturen we digitaal. U geeft een wijziging eenvoudig door via het online formulier ‘doorgeven/wijzigen e‑mailadres en telefoonnummer’ op uw persoonlijke portaal Mijn Pensioen.

Lees meer >