Nieuws van uw pensioenfonds Lees online  |  Afmelden
E-FysioPensioen mei 2019
In deze e-mail
Financieel fit en up to date de toekomst in
Wij gaan de komende tijd steeds meer met u digitaal communiceren. Online communiceren bespaart kosten, is beter voor het milieu en bovenal sneller. Met korte berichten over nieuwe ontwikkel­ingen houden we u direct op de hoogte van alles wat er speelt rondom uw pensioen en ons pensioen­fonds. Na verschijn­ing vindt u de nieuws­brieven op onze homepage (onder 'Downloads').

Meer informatie >
Voorzitter Van den Heuvel: Half pensioen fysiotherapeuten beter dan geen pensioen
Voorzitter Doreth van den Heuvel en secretaris René van Pommeren gaven onlangs een interview over SPF in de Pensioen Pro.

Lees hier het volledige interview (.pdf 482kb) >
Uw emailadres controleert u makkelijk bij Mijn pensioen
U ontvangt onze berichten en nieuws­brieven op uw e‑mailadres. Misschien is dit e‑mailadres inmiddels verouderd of wilt u uw pensioen­informatie op een ander e‑mailadres ontvangen. Bij Mijn pensioen op de website kunt u dit altijd aanpassen. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste informatie. Dit voor­jaar intro­duceert het pensioen­fonds een vernieuwde versie van ‘Mijn pensioen’. Dit is uw persoon­lijke online omgeving waar u al uw pensioen­zaken zelf kunt regelen. Bij de vernieuwing staat één doel centraal: u zo goed mogelijk en op maat helpen met het inzicht krijgen in uw pensioen. In het thema nummer van het Fysiomagazine dat in juni verschijnt, leest u hier meer over.

Lees meer >