e-nieuwsbrief SPD Lees online  |  Afmelden
e-SPD juni 2019
In deze e-mail
Dierenartsen later met pensioen
Op welke leeftijd gingen dieren­artsen bij SPD in 2018 met pensioen? Voor mannen was de gemiddelde leeftijd 64,4 jaar. Dit was voor vrouwen 63,2 jaar. In 2016 gingen dieren­artsen gemiddeld een half jaar eerder met pensioen. Bij SPD is de standaard pensioen­leeftijd 65 jaar. Wilt u weten hoe onze voorzitter, Hans Smit, kijkt naar de pensioen­leeftijd bij SPD? Lees het interview met hem in de PensioenPro.

Lees meer >
Pensioenfonds in vogelvlucht
Ons jaarrapport 2018 is er! SPD beschrijft hierin wat er dat jaar gebeurde met onze pensioenen en welke besluiten het bestuur nam. Op onze website vindt u dit jaarrapport 2018. Heeft u geen tijd of zin om alles te lezen? We zetten enkele belangrijke gegevens op een rij. U ziet daar in een oogopslag hoe SPD het in 2018 heeft gedaan.

Lees meer >
Welkom op Mijn pensioen!
Bent u al op uw persoonlijke portaal op onze website geweest? Bekijk hier het filmpje! Dan weet u wat u daar kunt zien. U logt er makkelijk in met uw DigiD. Kijk op Mijn pensioen. U krijgt er alleen die onderwerpen te zien die voor u relevant zijn. Het portaal is ook gelijk uw digitaal archief waar u, als actief of gepensioneerd dierenarts, makkelijk bij kunt.

Kijk hier >
Wijzigt uw inkomen?
En heeft u meerdere werkgevers? Dan kunt u nu ook makkelijk online via Mijn pensioen tussentijdse wijzigingen doorgeven. Geeft u ons een inkomens­wijziging door? Dan verrekenen we de al in rekening gebrachte premie met de nieuwe premie. U ziet dat op uw premienota. Ook de premie voor de rest van het jaar passen we dan aan.

Lees meer >
Gaat u (ongehuwd) samenwonen?
En heeft u een samenlevings­contract? Meld uw partner dan zelf online aan bij het pensioenfonds via Mijn pensioen. Stuur een kopie van het samenlevings­contract mee. Uw partner kan dan recht hebben op partner­pensioen als u overlijdt. Gaat u uit elkaar? Denk er dan aan om uw partner af te melden bij het pensioenfonds! Is uw partner aangemeld? Dan ziet u dat op uw pensioenoverzicht.

Lees meer >