Lees hier het laatste nieuws over uw pensioen! Online lezen  |  Afmelden
november 2019
Minder pensioen­opbouw door lage rente
De rente is dit jaar opnieuw stevig gedaald. Dat raakt alle pensioen­fondsen hard. Het goede nieuws is dat BPZ de pensioenen in 2020 niet hoeft te korten. Slecht nieuws is dat onze dekkings­graad door de lage rente weer een stevige tik krijgt. En ook is de huidige pensioen­opbouw door de aanhoudend lage rente in 2020 niet langer haalbaar.
Lees meer
Hoeveel pensioen krijgt u als het meezit of tegenzit?
Elk jaar krijgt u van BPZ een overzicht (UPO) waarop staat hoeveel pensioen u ‘straks’ ontvangt. Dat is een schatting. Niemand weet wat de toekomst brengt. Wat krijgt u als het meezit of juist tegenzit? Ook daarvoor is nu een berekening gemaakt.
Lees meer
“Zo gemakkelijk mogelijk maken”
Wie zorgt ervoor dat alle pensioen­gegevens van iedereen bij BPZ kloppen? Dat doet ons klantteam. Een vaste groep van 10 pensioen­specialisten is dagelijks bezig met de uitvoering van onze pensioen­regeling. Hoogste tijd voor een kennismaking.
Lees meer
BPZ biedt werkgevers extra mogelijkheden
Pensioen is belangrijk voor u, maar ook voor werkgevers. Ze kunnen zich ermee onderscheiden. Bijvoorbeeld door meer te bieden dan alleen een basis­regeling. Denk aan extra’s als een arbeids­ongeschiktheids­verzekering of tijdelijk partner­pensioen. BPZ speelt daarop in door werkgevers meer keuze te bieden met nieuwe modules. Ook is er bij werkgevers behoefte aan 1 loket waar zij met alle vragen terecht kunnen.
Lees meer
Contact
E-mail opties