Update Shellpensioen.nl januari 2020 Lees online | Afmelden
 
 
Update Shellpensioen.nl
januari 2020
Shell
 
 
 
Pensioenakkoord: wat betekent het voor u?
Afgelopen zomer stonden de kranten vol over het Pensioenakkoord. Shell Pensioenfonds volgt de ontwikkelingen rond de uitwerking ervan op de voet. In het huidige Pensioenakkoord staan nog geen details over pensioenregelingen. Zodra er nieuws is, hoort u dat van ons.
Lees meer >
 
Duurzaam beleggen
Shell Pensioenfonds belegt uw maandelijkse pensioenpremies. Het rendement zorgt voor de aangroei van uw pensioen. Maar een goed rendement is niet het enige dat telt. We willen ook op een duurzame en verantwoorde manier beleggen.
Lees meer >
 
Financiële resultaten: de dekkingsgraad
Eind 2019 bedroeg de dekkingsgraad van Stichting Shell Pensioenfonds (SSPF) 120,2%. De beleidsdekkingsgraad was toen 118,8%. 
Lees meer >
 
Plan zelf uw financiële toekomst met mijn‑Flexplanner
Shell Pensioenfonds vindt het belangrijk dat u zelf actie onderneemt rond uw pensioen. In elke fase van uw loopbaan. Probeer eens de handige tool om zelf uw financiële toekomst te plannen.
Lees meer >
 
Geef uw mening in ons deelnemerspanel
Shell Pensioenfonds vindt het belangrijk dat de informatie over uw pensioen aansluit op uw wensen en verwachtingen. En dat deze begrijpelijk is en u een goed beeld geeft van uw pensioensituatie. Daarom leggen wij verschillende communicatiemiddelen en ‑vraagstukken voor aan een deelnemerspanel. Het deelnemerspanel praat dus mee over de informatie die u van ons krijgt.

Hoe werkt het?
Als panellid kunt u een uitnodiging ontvangen of u wilt meepraten in een groepsdiscussie. U gaat dan met andere panelleden en Shell Pensioenfonds in gesprek. Wij gebruiken de tips, ervaringen en meningen van de panelleden om onze pensioeninformatie te blijven verbeteren.

Wilt u meedoen? Zo meldt u zich aan
Wilt u meedenken en zich hiervoor aanmelden? Ga naar www.shellpensioen.nl/Deelnemerspanel.
 
 
 
© 2020 Shell Pensioen
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier