Nieuws over uw pensioen Online lezen  |  Afmelden
Nieuws over uw pensioen
april 2020
In deze bijzondere tijden rondom het coronavirus (COVID‑19) vraagt u zich als deelnemer bij BPZ mogelijk af wat de gevolgen zijn voor uw pensioen. In deze nieuwsbrief brengen we u graag op de hoogte.
HOE STAAT HET PENSIOENFONDS ERVOOR?
Het coronavirus heeft grote invloed op iedereen, zo ook op de financiële markten. Er heerst een wereldwijde angst door het coronavirus waardoor de aandelen­beurzen fors zijn gedaald en tegelijk ook de rente stevig is gedaald. Het bestuur heeft momenteel veelvuldig overleg over wat dit betekent voor ons pensioenfonds.
Lees verder
WAT ZIJN DE EFFECTEN VAN HET CORONAVIRUS OP PENSIOEN EN SERVICE?
De maatregelen in Nederland rondom het coronavirus (COVID‑19) zijn in de afgelopen periode steeds verder aangescherpt. Mogelijk leidt dit bij u tot vragen over uw pensioen bij BPZ of over onze dienstverlening. We beantwoorden belangrijke vragen en brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Lees verder
ZELF AAN HET STUUR ZITTEN
BPZ is overgestapt naar volledige digitale dienstverlening. U vindt alle informatie over uw pensioen op uw (vernieuwde) persoonlijke pensioen­portaal: Mijn pensioen. U krijgt online begeleiding bij het maken van keuzes voor uw pensioen. En alle informatie is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie.
Lees verder
BPZ IS GEWOON BEREIKBAAR VOOR VRAGEN
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. U kunt ons ook mailen. U kunt dus altijd terecht met uw vragen over uw pensioen bij BPZ. Bent u niet in de gelegenheid telefonisch contact met ons op te nemen? U heeft dan nog de mogelijkheid om te chatten met een medewerker. Log hiervoor in op Mijn pensioen.
Contact
E-mail opties