Het coronavirus en uw pensioen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
 
 
Update Shellpensioen.nl
april 2020
Shell
 
 
 
Het Coronavirus en uw pensioen
Het coronavirus houdt op dit moment de financiële markten in zijn greep. We kunnen ons voorstellen dat dit bij u ook vragen oproept over uw pensioen. We houden u graag op de hoogte van de ontwikkeling op pensioenvlak.
Lees meer >
 
Indexatie van uw pensioenopbouw bij sspf
Als oud-werknemer van Shell krijgt u elke maand een pensioenuitkering. SSPF probeert uw pensioen elk jaar te indexeren, oftewel te verhogen. Dit vindt jaarlijks plaats op 1 februari. Doel van deze indexatie is om de koopkracht van uw pensioen mee te laten groeien met de stijgende prijzen. Indexeren kan alleen als de financiële situatie van SSPF goed genoeg is. Het bestuur van SSPF neemt hierover jaarlijks een besluit.
Lees meer >
 
Na uw overlijden: een pensioen voor uw nabestaanden
We denken er liever niet aan, maar toch is het goed om eens stil te staan bij de financiën na uw overlijden. Heeft u bij uw pensionering gekozen voor een partnerpensioen? Dan krijgt uw (ex-)partner dit pensioen na uw overlijden zolang hij of zij leeft. Graag vertellen we u hier iets meer over.
Lees meer >
 
Doe ook mee met de activiteiten van Voeks en word lid!
Als gepensioneerde van Shell heeft u volop de kans om contact te onderhouden met de onderneming en uw voormalige collega’s. Shell heeft hiervoor Voeks in het leven geroepen: de Vereniging van Oud-Employés der “Koninklijke/Shell”. Deze vereniging organiseert tal van interessante en leuke activiteiten, speciaal voor gepensioneerden. Daarnaast behartigt Voeks de belangen van (toekomstige) gepensioneerden.

Profiteert u nog niet van het lidmaatschap van Voeks? Meld u dan aan op de website van Voeks.
 
Pensioenakkoord: wat betekent het voor u?
 
 
© 2020 Shell Pensioen
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier