Het coronavirus en uw pensioen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
 
 
Update Shellpensioen.nl
april 2020
Shell
 
 
 
Het Coronavirus en uw pensioen
Het coronavirus houdt op dit moment de financiële markten in zijn greep. We kunnen ons voorstellen dat dit bij u ook vragen oproept over uw pensioen. We houden u graag op de hoogte van de ontwikkeling op pensioenvlak.
Lees meer >
 
Uw beleggingen in het 1e kwartaal 2020
Het coronavirus heeft grote gevolgen voor ons dagelijkse leven. Maar het heeft ook gevolgen voor de financiële markten. En daarmee mogelijk op uw pensioen. In het waardeoverzicht leest u wat er gebeurt met uw pensioenopbouw bij SNPS.
Lees meer >
 
Indexatie van uw pensioenopbouw bij SSPF
Als oud-werknemer van Shell heeft u een premievrije aanspraak of krijgt u elke maand een pensioenuitkering. SSPF probeert uw pensioenaanspraken elk jaar te indexeren, oftewel te verhogen. Dit vindt jaarlijks plaats op 1 februari. Doel van deze indexatie is om de koopkracht van uw pensioen mee te laten groeien met de stijgende prijzen. Indexeren kan alleen als de financiële situatie van SSPF goed genoeg is. Het bestuur van SSPF neemt hierover jaarlijks een besluit.
Lees meer >
 
Na uw overlijden: een pensioen voor uw nabestaanden
We denken er liever niet aan, maar toch is het goed om eens stil te staan bij de financiën na uw overlijden. Het is goed om te weten dat bij Shell uw (ex-)partner en kinderen mogelijk recht hebben op nabestaandenpensioen. Graag vertellen we u hier iets meer over.
Lees meer >
 
Shell pensioen overdragen aan uw nieuwe werkgever: de do’s en don’ts
Heeft u een nieuwe baan bij een andere werkgever, dan kunt u er voor kiezen om het Shell pensioen over te dragen aan het pensioenfonds van uw nieuwe werkgever. Dit geldt zowel voor pensioen bij SSPF als bij SNPS. Door het pensioen mee te nemen voorkomt u dat er verschillende pensioenpotten ontstaan.
Lees meer >
 
Pensioenakkoord: wat betekent het voor u?
 
 
© 2020 Shell Pensioen
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier