Al het nieuws van J&J Pension Fund OFP op een rij  |  Lees online  |  Afmelden
J&J Pensioen Fund OFP
2020
Inhoud
»  Heeft u uw UPO al bekeken?
»  Bent u ook al (pensioen)wijzer geworden?
»  Gevolgen corona maatregelen
»  Wie verzorgt de pensioenadministratie voor J&J Pension Fund OFP?
»  Pensioenraadverslag 2019 online!
»  Registreer uw persoonlijke e-mailadres!
Welkom

Welkom bij deze 1e editie van Pensioennieuws in 2020, de nieuwsbrief van J&J Pension Fund OFP. Het meest actuele nieuws over ons pensioenfonds vindt u op www.pfjnj.nl.

Heeft u suggesties voor een onderwerp dat met pensioen te maken heeft? Mail dan naar rverhuls@its.jnj.com of pfjnj@achmea.nl over welk onderwerp u meer nieuws wilt ontvangen.
View the English version
Heeft u uw UPO al bekeken?
Heeft u het al gezien? Uw jaarlijkse Uniform Pensioenoverzicht (UPO) staat voor u klaar op uw portaal Mijn pensioen bij www.pfjnj.nl. Neem een korte break, pak een kop koffie of thee en duik er toch even in. Controleer of uw gegevens juist zijn en bericht het pensioenfonds indien dat niet het geval is. Dan bent u zo weer helemaal bij. Hoe fijn is dat!

Er zijn meer manieren om inzicht te krijgen in uw pensioen. We zetten ze hier voor u op een rij met een uitleg welke informatie u krijgt en wat u ermee kunt:


Bent u ook al (pensioen)wijzer geworden?
Op 6 april kreeg u van ons een e‑mail: we daagden u uit om uw pensioenkennis te testen. Er bestaan veel mythes en misverstanden over pensioen. Veel mensen denken bijvoorbeeld dat er straks voor hen geen pensioen meer is…maar is dat waar? We legden u vijf stellingen voor om uw pensioenkennis te toetsen. Zo wilden we u nog wat pensioenwijzer maken en misverstanden de wereld uit helpen.
» Lees meer  |  Deel dit:  
Twitter Facebook LinkedIn
Gevolgen corona maatregelen
J&J Pension Fund OFP houdt zich aan de richtlijnen van de overheid en J&J. Alle medewerkers werken van huis uit om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit geldt ook voor de leden van de pensioenraad.

» Lees meer  |  Deel dit:  
Twitter Facebook LinkedIn
Wie verzorgt de pensioenadministratie voor J&J Pension Fund OFP?
Het basispensioen (de middelloonregeling), de Robeco Flexioen premieregeling en de netto pensioenregeling worden door drie uitvoerders verzorgd. We zetten ze voor u op een rijtje. Zo weet u precies bij wie u moet zijn!

» Lees meer  |  Deel dit:  
Twitter Facebook LinkedIn
Pensioenraadverslag 2019 online!
De pensioenraad heeft haar jaarverslag 2019 gepubliceerd.
U vindt het verslag op Mijn pensioen.

» Lees meer  |  Deel dit:  
Twitter Facebook LinkedIn
Registreer uw persoonlijke e‑mailadres!
Krijgt u nu bericht van ons op uw zakelijke e-mailadres? Registreer dan uw privé e-mailadres. Het is voor ons allebei makkelijker. Wij kunnen u dan namelijk altijd digitaal bereiken. Ook als u ooit naar een andere werkgever vertrekt of als u met pensioen gaat. U verandert uw e‑mailadres eenvoudig via Mijn pensioen op pfjnj.nl.

Website  |  Reageren  |  Afmelden