Update Shellpensioen.nl juli 2020
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online | Afmelden
 
 
Update Shellpensioen.nl
juli 2020
Shell
 
 
 
Verantwoord beleggen: winst op alle fronten
Shell Pensioenfonds belegt uw pensioen op een verantwoorde wijze. Dat doen we omdat we duurzame ontwikkeling en een sterke maatschappelijke ‘license to operate’ hoog in het vaandel hebben. Environmental, Social en Governance aspecten zijn verankerd in ons beleggingsbeleid. Vier deelnemers geven hun visie.
Lees meer >
 
‘Ik wil dat iedereen gehoord wordt’
De coronacrisis en een nieuw pensioen­stelsel; de nieuwe bestuursvoorzitter van de Shell pensioen­fondsen gaat het nog druk krijgen. Financieel expert Martin ten Brink (60) wilde ook na zijn pensionering actief blijven. “Toen het bedrijf me voor deze rol vroeg, zei ik meteen ja.”
Lees meer >
 
Aandelen lopen vooruit op toekomstig herstel
Zoals verwacht speelt het coronavirus de wereld nog steeds parten. Dit is ook merkbaar op de financiële markten. Daarmee raakt de uitbraak van het coronavirus mogelijk ook uw pensioen. In het waardeoverzicht leest u hoe uw pensioenkapitaal zich in het tweede kwartaal heeft ontwikkeld.
Lees meer >
 
Blijf met ons in contact!
Van groot belang als het om uw pensioen gaat: de juiste informatie, op het juiste moment. Hebben wij uw meest recente mobiele telefoonnummer en privé e‑mailadres? Geef deze aan ons door via mijn-Shellpensioen. Zo kunnen wij u altijd bereiken als dat nodig is.

Wilt u de pensioeninformatie altijd digitaal ontvangen? Ook dat kunt u doorgeven via mijn-Shellpensioen. Heeft u deze gegevens al doorgegeven of een andere keuze gemaakt dan hoeft u dat uiteraard niet nog een keer te doen.
 
Pensioenakkoord: belangrijke stap verder
 
 
© 2020 Shell Pensioen
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier