Nieuwsbrief
Stichting Pensioenfonds APF
 
Lees online  |  Afmelden
APF-Bericht juni 2020
 
Inhoud
 
 
 
 
 
 
Wat te doen met je pensioen?
 
Neem de tijd voor je pensioen. Log in met je DigiD op Mijn pensioen en in een paar minuten ben je weer helemaal bij. Hoe fijn is dat! Ook als je niet meer werkt bij AkzoNobel of Nouryon, maar wel je pensioen bij Pensioenfonds APF hebt laten staan.

Er zijn verschillende manieren om inzicht te krijgen in je pensioen. We zetten ze hier voor je op een rijtje. Daaronder volgt een uitleg welke informatie je krijgt en wat je ermee kunt:
 
 
Onze financiële situatie
 
De maatregelen in Nederland rondom het coronavirus werden in maart van dit jaar aangescherpt. In de afgelopen periode hebben ook de meeste andere landen drastische maat­regelen genomen om de verspreiding van het virus af te remmen. 
 
Lees meer »
 
 
Pensioenfonds APF regelt alles nu vanuit huis, hoe gaat dat?
 
De dienstverlening van Pensioenfonds APF gaat tijdens de coronacrisis door zoals je van ons gewend bent. Achter de schermen blijven medewerkers van onze pensioenuitvoerder (Achmea Pensioenservices) hard werken aan de uitvoering van onze pensioenregeling. Hoe gaat dat in de praktijk, nu er vanuit huis wordt gewerkt? En leidt de coronacrisis tot meer of andere vragen van onze deelnemers en gepensioneerden? We vroegen het aan Werner Braam, die senior pensioen­specialist is van Pensioenfonds APF.
 
Lees meer »
 
 
Een blik terug op 2019
 
Elk jaar blikken we terug op het voorgaande jaar. Hoe zag 2019 eruit voor Pensioenfonds APF? Wat hebben we afgelopen jaar allemaal gedaan? Hoe ontwikkelde de dekkingsgraad zich en hoe zit het met de beleggingsresultaten?
 
Lees meer »
 
 
Het verantwoordingsorgaan: ook in 2019 een belangrijke rol
 
Ook in 2019 vervulde het verantwoordingsorgaan (VO) van Pensioenfonds APF een grote rol. Het bestuur legt aan dit orgaan verantwoording af over (de uitvoering van) het beleid. Daarnaast adviseert het VO het bestuur op verschillende terreinen. Bijvoorbeeld over de communicatie, het belonings­beleid, de uitvoeringsovereenkomst met de werkgever en de klachten- en geschillenregeling. Wat waren de belangrijke momenten in 2019? Waar heeft het VO extra op gelet? 
 
Lees meer »
 
 Terug naar boven | U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: