Al het nieuws van J&J Pension Fund OFP op een rij
J&J Pensioen Fund OFP
2019
Inhoud
»  Pensioenraad uitgelicht
»  Dit vindt u allemaal op uw UPO
»  Op weg naar persoonlijke digitale communicatie
»  Twee veel gestelde vragen
»  Actueel – Hervorming van het pensioenstelsel in Nederland
Welkom

Welkom bij deze 1e editie van Pensioennieuws in 2019, de nieuwsbrief van J&J Pension Fund OFP. Het meest actuele nieuws over ons pensioenfonds vindt u op www.pfjnj.nl.

Heeft u suggesties voor een onderwerp dat met pensioen te maken heeft? Mail dan naar rverhuls@its.jnj.com of pfjnj@achmea.nl over welk onderwerp u meer nieuws wilt ontvangen.
View the English version
Pensioenraad uitgelicht
Ons pensioenfonds in beeld
In de laatste editie van 2018 kon u lezen hoe de organisatie van J&J Pension Fund OFP in elkaar zit. Deze keer gaan we wat dieper in op de Pensioenraad. Op de foto ziet u onze pensioenraad. Klik op Lees meer voor meer informatie over de foto.
» Lees meer  |  Deel dit:  
Twitter Facebook LinkedIn
Dit vindt u allemaal op uw UPO
Eind april ontving u uw jaarlijkse Uniform Pensioen­overzicht (UPO), met daarin uw opgebouwde aanspraken per 1 januari 2019. Wat betekenen die bedragen voor later? En wat is er bijvoorbeeld geregeld voor uw partner? Neem de tijd om uw UPO te bekijken en controleer uw pensioen­gegevens.
» Lees meer  |  Deel dit:  
Twitter Facebook LinkedIn
Op weg naar persoonlijke digitale communicatie
J&J Pension Fund OFP wil de communicatie met u verder digitaliseren. Het is duurzamer, sneller en bovendien bespaart het kosten, zoals papier, enveloppen en porti­kosten. Een grote kostenpost, dat geld sparen we uit met digitale communicatie. Wat betekent dit precies?

» Lees meer  |  Deel dit:  
Twitter Facebook LinkedIn
Twee veel gestelde vragen
Het pensioenfonds krijgt natuurlijk veel vragen van deelnemers over hun pensioen. Bijvoorbeeld de vragen hieronder. Op pfjnj.nl vindt u een lijst met de meest­gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden.

» Lees meer  |  Deel dit:  
Twitter Facebook LinkedIn
Een nieuw pensioenakkoord
Kabinet en sociale partners maakten afspraken over hervorming van ons pensioenstelsel. Duidelijk is dat ze nog veel moeten uitwerken.

» Lees meer  |  Deel dit:  
Twitter Facebook LinkedIn
Website  |  Reageren